joi, 6 iulie 2023

Miracle in Cel No. 7👉ANAMARIA GRIGORE🙂ce meci - cel mai frumos al unei naționale a României din ultimii ani😃😃

 

Târziu în noapte - ora unu//🙂prima zi a Campionatului European de handbal feminin Under 19 organizat în România: 4 meciuri azi la Pitești Arena💜un maraton magic✌️✌️

CEL MAI FRUMOS MECI al unei ECHIPE NAȚIONALE a ROMÂNIEI din ultimii ani buni și mă refer la toate sporturile❗



Organizare impecabilă cum spune domnul Cristian Gentea👆 completăm: TOTUL a mers PERFECT, conform planului și pe terenul de joc.

Sala doar la jumătate din capacitate, însă cei prezenți au venit cu sufletul alături de fete. Biletele scumpe 30 de lei - însă spectacol garantat😁😁ai fi dat și 3.000 de lei, ai face și un credit pe doi ani pentru a vedea un asemenea joc.


ECHIPA ROMÂNIEI la COTE MAXIME👉ușoare emoții la început, apoi am reușit desprinderea la +6 și acolo am rămas în continuarea jocului.

 Pivotul Mezei remarcat la Trofeul Carpați nu a fost nici pe foaia de joc, dar nu s-a simțit acest lucru: 😃Rebeca Geamănu cu un gol de generic precum Estavana Polman la meciul cu Krim din Liga Campionilor, evoluție solidă și pentru celălalt pivot: Danciu.


#AICI FORȚA acestei ECHIPE: dacă ne așteptam la Boiciuc sau Lixăndroiu să fie starurile, handbalista din Slatina chiar a înscris mult și a primit trofeul de la finalul jocului, dar JUCĂTOAREA cu ADEVĂRAT NUMĂRUL 1 astăzi a fost interul dreapta ANA MARIA GRIGORE de la Sepsi/născută la Vulcan.


Reușite multe pe atac și efort deosebit pe apărare, la fel de importantă munca pe defensivă IOANA GROȘAN 👏👏TOATE merită felicitări pentru cum au luptat și s-au completat pe teren. Extremele iarăși la înălțime👀 văd că și antrenorii au reacționat perfect la toate momentele din joc. 


👆Cum spunea domnul Constantin Din despre Rapid și CSM București că au tot ce le trebuie pentru a ajunge în Final Four-ul Ligii Campionilor, completăm iarăși după cele văzute astăzi - ROMÂNIA are tot ce îi trebuie pentru a trece de această grupă și de a ajunge în fazele superioare. 

Pas cu pas 👉vor veni meciurile cu echipele tari și atunci planurile perfecte de astăzi nu vor mai funcționa - însă echipa crește. Evoluția de astăzi, Trofeul Carpați le-a dat moral și acum fiecare gol, acțiune reușită a mărit nivelul încrederii și exprimării în joc🙂


HU-ȚU-PAN, HU-ȚU-PAN GOOOOOOOOOLL Ana Maria Cristea 😃😃😃


Croația-Suedia👀

Frumoase suedezele//din naștere blonde💛🖤

Forță fizică, repuneri rapide - portarul 12. VAN BAKKEN cu o EVOLUȚIE EXTRAORDINARĂ😃

14. LED interul stânga și 9. HAMMARSTROM - pivot și central pe apărare sunt alte remarcate din echipa Suediei 

3. LUJIC - interul dreapta din echipa croată evidențiat 

Olanda-Elveția

9. BAKKER extremă dreapta și 21. MAARSCHALKER pivot - apărător central👉cele mai bune handbaliste din echipa olandeză 

Calități și la 14. VAN MAURIK interul dreapta, iar de la Elveția aplaudăm evoluția avută de 17. BAUMANN - o handbalistă micuță și tehnică la coordonare

Portugalia-Germania

Extremele portugheze periculoase//micuțe și rapide👉 3. FIGUEIRA extremă dreapta și 3. JESUS în stânga.... 22. GONCALVES 👆În centru Nr. 7 a arătat calități bune în startul Meciul- dar apoi a fost ținută rezervă 

Germania cu Dauble pivot 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu