marți, 16 iulie 2024

250 de lei abonamentul la BUZĂU👆Suporterii primesc CADOU un tricou de joc

 


🤾‍♀𝐇𝐚𝐧𝐝𝐛𝐚𝐥🤾‍♀

🎫 Dragilor, avem un anunț foarte important!!!!


Începând cu ➊ 🅐🅤🅖🅤🅢🅣 veți putea achiziționa abonamentele pentru meciurile de handbal susținute pe teren propriu de fetele de la Gloria, în sezonul competițional 𝟐𝟎𝟐𝟒 - 𝟐𝟎𝟐𝟓 al Ligii Florilor MOL.


🎁 Și, ca să ne bucurăm împreună de handbal de calitate, avem și o surpriză pentru voi! 𝗧𝗼𝘁̦𝗶 𝗽𝗼𝘀𝗲𝘀𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗯𝗼𝗻𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘃𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗶, 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨, 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗰𝗹𝘂𝗯𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝙪𝙣 𝙩𝙧𝙞𝙘𝙤𝙪 𝙙𝙚 𝙨𝙪𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙧, 𝗿𝗲𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮̆ 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗰𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗰𝗲𝗹 𝗱𝗲 𝗷𝗼𝗰, 𝗮𝗹 𝗳𝗲𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿!


💰Prețul abonamentelor este 𝟐𝟓𝟎 𝐋𝐄𝐈. Ca de obicei, 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 vor putea achiziționa abonamente cu 𝟓𝟎% 🆁🅴🅳🆄🅲🅴🆁🅴, la prețul de 𝟏𝟐𝟓 𝐋𝐄𝐈, în limita locurilor disponibile.


‼ ‼  Vom reveni cu mai multe detalii despre procesul de achiziție în data de 1 august.


Între timp însă, ce vrem noi să vă spunem este faptul că până pe ➌⓿ 🅘🅤🅛🅘🅔, persoanele care au avut abonament și în sezonul trecut și doresc să-și păstreze locul, o pot face, trimițând un mesaj pe adresa de mail 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢𝐚𝐭𝐬𝐜𝐦𝐠𝐛@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦, în care vor specifica 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞, 𝐫𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐥 și 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐄, ocupat în sezonul trecut, precum și 𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐦𝐞𝐚 𝐭𝐫𝐢𝐜𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨!


Vă așteptăm să fiți și acum alături de echipa noastră și să ne susținem fetele din tribune!💪 #HaiGloria! #HaiBuzău!


#SCMGloriaBuzău #handbal #SCMHandbal #handbalinbuzau #echipa #sportdeechipa #spotivibuzoieni #SportiviSCM #muncasidistractie #HaiBuzăuBuzău #LigaFlorilorMOL #MOL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liga Florilor MOL 👉 ECHIPA IDEALĂ a etapei cu numărul 3

  Team Of The Week 3 👉 Upskill Handball